Vuosi 2022 on alkanut. Kausi rakentuu 16 joukkueen 3 lohkoon. EKSPry laajenee vuoden 2022 aikana

Vuosi 2022 on alkanut. Kausi rakentuu 16 joukkueen 3 lohkoon. EKSPry laajenee vuoden 2022 aikana

2022

Razorbacks pelaa tulevana kautena jälleen Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton 2-divisioonassa Rautamaljasta. Kauden 2022 joukkueet ovat selvillä ja 2-divisioonassa pelaa hienosti 16 joukkuetta ympäri Suomea jokaisesta mahdollisesta ilmansuunnasta.

2-divarissa kaudella 2022 ovat mukana seuraavat joukkueet a, b ja c lohkoissa

Tulevana kesänä Lappeenrannan karjut kohtaavat C-lohkossa täysin uusia joukkueita sekä viime kaudelta ennestään tutun kovaa iskevän Haukkaporukan. Kauden 2022 pisin pelireissu tullaan matkaamaan Lappeenrannasta aina Aurajoen suulla sijaitsevaan Turkuun, joten matkakilsoja viime kauteen nähden saadaan reilusti lisää.

Kauden -22 tarkempaa otteluohjelmaa ei vielä julkaista vaikka se alkaakin olla pääpiirteissään valmis ja alustavat päivät otteluille tiedossa. Maltetaan tämän kanssa vielä hetki sillä edelleen Covid-19 variantteineen lurkkii taustalla ja voi nopeasti muuttaa jälleen kaiken. Valmis otteluohjelma julkaistaan lähempänä kesää.

Tunnelmat joukkueen sisällä kautta 2022 varten ovat loistavat ja valmistautumaan on päästy huomattavasti paremmin kuin edellisiin kausiin 2020 ja 2021.  Uusia pelaajia on saatu mukaan joukkueeseen ja uskomme vahvasti että vielä ennen kauden alkua uusia harrastajia saadaan rekryttyä mukaan pelaamaan ja harrastamaan lajia.

Rekrytilaisuuksia tullaan järjestämään maaliskuussa ja aikaakin jää vielä hyvin ennen pelien aloitusta omaksua lajin perusteet. Lajikokeiluista ilmoitellaan myöhemmin lisää.

Valmennuksessa jatkavat kaudella 2022 tutut kipparit. Jyri Hölkki päävalmentajana, vastuuna valmennuksen kokonaisasiat, puolustuksen koordinointi sekä linjavalmennus. Toisena valmentajana sikalaumaa luotsaa Jose Gieschler. Jose vastaa hyökkäyksen pelikutsuista ja koordinoinnista kaudella 2022. Tomi Nieminen valitettavasti joutui muiden kiireiden takia jättämään ainakin kauden 2022 väliin.

Yhteistreenit yliopistojoukkueen Lappeenranta Wildmenin kanssa käynnistyi syksyllä ja tämä yhteistyö on poikinut hedelmää, joka hyödyttää molempia joukkueita valmistautumisessa kesän peleihin kuin myös yliopistosarjaan. Muutama kova pelimies Wildmenistä nähdään kesällä 2022 Razorbacksien peliasuissa kuten myös Razobacksien opiskeluoikeuden omaavia pelaajia Wildmenin vihreissä.

Kausi 2022 tuo uudistusta yhdistyksen toimintaan, kotisivuihin, verkkokauppaan ja peliasuihin. Uudet tyylikkäät kuosit esitellään heti kun ne saadaan Etelä-Karjalaan. Värit tulevat olemaan tutut korostaen Etelä-Karjalaisuutta.

Etelä-Karjalan Soikiopallo ry laajentaa toimintaansa vuoden 2022 aikana kaksilajiyhdistykseksi.

Amerikkalaisen jalkapallon rinnalle tullaan tasavertaisena harrastemahdollisuutena mahdollistamaan Etelä-Karjalassa Baseball ja Softball. Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan RAZORBACKS Basebale

Selkeiksi tavoitteeksi ensi kesää varten on asetettu osallistuminen Suomen pesäpalloliiton alaisuudessa toimivan Suomen Baseball-liiton tarjoamaan sarjatoimintaan. Uusien harrastajien rekrytoiminen mukaan Baseball ja softball toimintaan. Yhteistyön tekeminen maakunnassa toimivien pesäpalloseurojen IPV Redsien sekä Pesäysien kanssa.

Vastaanotto on ollut ilahduttavan kannustavaa ja odotammekin laadukasta ja hyvää yhteistyötä Suomen Baseball-liiton kuin paikallisten seuratoimijoiden kanssa. Tuotetaan Etelä-Karjalasta pelaajia tulevaisuudessa ammattilaisina baseball kentille!

Kaikki lajista kiinnostuneet ja halukkaat kokeilijat ottakaa rohkeasti yhteyttä joko suoraan Etelä-Karjalan Soikiopallo ryn baseball lajivastaavaan Toni Laitiseen 0465554846 tai näppärästi somen kautta lappeenrantarazorbacksbaseball.

Isompi tiedotus Etelä-Karjalan Soikiopallo ryn liittymisestä Suomen Baseball- ja Softball liiton toimintaan järjestetään myöhemmin, joten pysy kuulolla ja ota seurantaa Razorbacks Baseball niin facebookissa kuin Instagramissa!