Valmennus vahvistuu kaudelle 2022

Valmennus vahvistuu kaudelle 2022

Lappeenranta Razorbacks on saanut valmennukseen kaksi kokenutta henkilöä lisää luotsaamaan joukkuetta kohti kauden 2022 koitoksia. Joukkue saa sivurajalleen lisää tietotaitoa ja pitkänlinjan osaamista ja kokemusta kun Mikko Hovi ja Lauri Niiranen liittyvät mukaan valmennukseen.

Mikko

Mikko Hovi

Mikko Hovilla on kokemusta lajista niin pelaajana kuin valmentajana lähes 20 vuotta aina vuodesta 2001 alkaen. Mikon pelaajaura kesti lähes 8 vuotta pääasiassa vaahteraliigassa puolustuksen takakentällä. Peliuran jälkeen Mikko on kartottanut valmennuskokemusta niin liigasta, 1-divisioonasta, 2-divisioonasta sekä korkeakoulutasolla niin puolustuksen koordinaattorina puolustuksen takakentän ja tukimiesten valmentajana. Valmentajana Mikko Hovi on ollut voittamassa monenlaista pyttyä ja pystiä.

 

 

 

 

 

Lauri Niiranen on ollut lajissa mukana kauan ja pelannut vaahteraliigaa niin Lappeenranta Rajaritareissa kuin Helsinki Wolverineseissä. Lauri Niiranen on viime vuodet valmentanut Lappeenrannan yliopistojoukkue Wildmenejä.

Molempien herrojen panos kasvavan joukkueen valmennuksessa on todella tärkeää ja kaikki pelaajat ovat vuolaasti kiitelleet sitä lisää mitä Mikko Hovi ja Lauri Niiranen ovat tuoneet mukanaan joukkueen treenamiseen.

Joukkueeseen mahtuu vielä mukaan uusia harrastajia. Treenimme eivät ole suljettuja vaan kaikki ovesta sisään tulevat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Seurallamme on tarjota ensialkuun varusteita, joten heti ei niitä tarvitse olla hommaamassa. Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan Sikalaumaan!!