Tukea toimintaan opetus- ja kulttuuriministeriöltä!

Tukea toimintaan opetus- ja kulttuuriministeriöltä!

Etelä-Karjalan Soikiopallo ry on saanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä avustusta käynnistää Etelä-Karjalan maakunnassa junioriharrastetoimintaa lapsille ja nuorille, tytöille ja pojille. Hanke on kaksivuotinen seuratoiminnan kehityshanke.

Hankeavustuksen pääasiallinen tarkoitus on palkata junioritoiminnan koordinaattori/vastaava, joka suunnittelee, valmistelee sekä ohjaa yhdessä seuran muiden aktiivien kanssa lapsille ja nuorille suunnattua amerikkalaisen jalkapallon harraste- ja urheilutoimintaa. Koordinaattori toimii myös yhdistyksen yhteistyöhenkilönä maakunnan koulujen sekä muiden urheiluseurojen välillä.

Hankkeen toisena merkittävänä tavoitteena on madaltaa harrastamisen aloittamiskustanteita ja näin mahdollistaa lajin harrastaminen ja mukaan tuleminen myös vähävaraisille perheille sekä ehkäistä eriarvoistumista, kaikilla nuorilla yhtenevät laadukkaat välineet käytössä. Yhdistys hankkii junioriharrastajien käyttöön suojavälineet, kypäriä sekä hartiasuojuksia. Näin madalletaan aloittavan nuoren harrastehankintakustanteita sekä taataan kaikille turvalliset sekä laadukkaat lajin vaatimat suojavälineet. Yhdistys hankkii nuorten harrastajien käyttöön myös laadukkaita harrastevälineitä, joilla tulemme takaamaan turvallisen opetteluympäristön.

Hanketta sivuavana päämääränä on myös vakiinnuttaa seuratoimintaan lisää aktiivisia valmennuksesta kiinnostuneita harrastajia, jotka peliuransa lopettamisen jälkeen jäisivät mukaan seuratoimintaan, toimisivat seuratoiminnan kehittämisessä aktiivisina henkilöinä.

Processed 4bb17cae C9ee 4b9d A6f3 1b7187d94026 Tqlmdws5

Johannes Talonpoika

Etelä-Karjalan Soikiopallo ry:n junioritoiminnan vastaavana aloittaa Johannes Talonpoika. Johanneksella on pitkä kokemus junioritoiminnasta salibändyharrasteryhmien vetämisestä ja näin ollen valmiiksi hyvät tiedot sekä taidot kuinka nuorten kanssa urheillaan vastuullisesti ja kannustavasti. Johanneksen tehtävään valintaa edes auttoi myös Johanneksen tieto- ja taitotaso lajispesivistisistä asioista Johanneksen oman amerikkalaisen jalkapallon harrastustaustan vuoksi.

 

 

 

 

 

Lappeenranta Razorbacks aloittaa junioritoiminnan ikäryhmille u9, u13, u15 (tytöt ja pojat samassa) sekä u17 ryhmille. Joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja ota yhteyttä Johannes Talonpoikaan

0407204058 tai

jotalonpoika@hotmail.com

Nähdään treeneissä!

Logo Fi Mobile

Tämä toiminta on saanut opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea