Tärkeää ottelua ennen

Tärkeää ottelua ennen

Lauantaina 1.8. pelataan Lappeenrannassa pitkän tauon jälkeen jälleen oikea jalkapallo-ottelu. Korona kevät on hankalaittanut paljon kevään treenaamisia jokaisella kauteen osallistuvalla joukolla sarjatasoon katsomatta sekä typistänyt harmillisesti vuoden 2020 runkosarjan tynkäsarjaksi.

Sikalauma pelasi ensimmäisen pelinsä 25.7. Hyvinkäällä ja siltä reissuilta ei ollut muuta kotiin tuomisina kuin roppakaupalla hyvää kokemusta, pisteet jäivät otteluisännän taskuun. Ottelusta tultiin takaisin tärkeää kokemusta rikkaampana. Hävityn pelin jälkeen päätä ollaan raavittu Sikalauman valmennuksessa ja treeneissä ollaan keskitytty korjaamaan edellisessä pelissä havaittuja lapsuksia ja vahvistettu hyvin onnistuneita asioita. Minkälaiset mietteet tulevasta ottelusta on Sikalauman päävalmentaja Joel Soinisella;

 

”Selkeästi me lähdemme peliin altavastaajana vaikkakin länkkärien alkukausi 2. divarissa onkin ollut mollivoittoinen 0-2 rekordi varmasti Kuusankoskella kirvelee. Kokemusta heillä on pelaajistossa sekä valmennuksessa ilmeisen paljon ja odotankin peliä mielenkiinnolla. Hyvinkää peli ei ollut meiltä parasta osaamista, jota osaamme ja pystymme joukkueena tuottamaan. Pelin jälkeen olemme keskittyneet korjaamaan tehtyjä virheitä ja vahvistamaan jokaisen pelaajan luottamusta omaan tekemiseen. Hyvistä onnistumisista alkaa tulosta syntymään. Kotipeliin tulemme myös saamaan yhtä miestä vaille koko rosterin mukaan, joten nyt ei tarvitse raataa suurimman osan pelaajista kahteen suuntaan, tällä varmasti on merkitystä peliin ja sen onnistumiseen.”

 

Kenet haluaisit nostaa näkyville ennen lauantain kovaa koitosta?

 

”En ketään yksilöä vaan koko joukkueen. Yhdessä mennään pelaamaan ja joukkueena lähdetään pelistä se tulos mukanamme, joka ottelusta on tullakseen. Kaikki pelaajat ovat kokonaisuudessa tärkeitä ja jokaisen panos pelissä on isossa roolissa. Puolustuksen linjan suoritusta odotan kuitenkin eniten. Viime pelissä hyökkäyksen linja osoitti jo olevansa hyvä ja lauantaina saadaan kentälle ensimmäisen kerran ne neljä miestä, jotka pelaavat käytännössä vain puolustuksen linjassa.”

 

Tulkaa kaikki katsomaan kauden 2020 ainoa kotiottelu Lauritsalan urheilukentälle 1.8. klo 15:00 alkaen. Nähdään pelissä. GO HOGS!!