TAFT vs. Razorbacks

TAFT vs. Razorbacks

Huh hellettä, Tikkurilan keinonurmi oli lämmin ja tunnelma pelissä hyvä. Sikalauma lähti Vantaalle hakemaan ensimmäistä voittoa, mutta toisin kävi, tappio jälleen tuli 39-6. Mitä pelissä meni mönkään Joel Soininen

 

”Uusi joukkue täynnä uusia pelaajia niin tulos on vielä laihaa. Toki kauden ensimmäinen pistesuoritus saatiin tulostaululle, joten kehitystä ollaan saatu aikaiseksi. Hieno koppi #33 Roope Kajasteelta. Muutenkin Roope oli kyllä joukkueen hyökkäyksen valopilkku tehden näyttäviä suorituksia ja myöskin ahkeroiden puolustuksen linjassa DEn pelipaikalla, sähäkkää tekemistä. Saatiin näin täytettyä joukkueen kaudelle asetettu ensimmäinen tavoite, tehdä pisteitä. Päätavoite eli voitto antaa vielä odotuttaa itseään, mutta sekin sitten ajallaan.

Hyökkäyksessä meillä on vielä jotenkin tyhjäkäyntiä eikä oikein tahdo löytyä isompaa vaihdetta, jolla saataisiin tulosta ulos. Pelienanto huddlessa kestää luvattoman pitkään ja tästä saatiinkin keltaisia lippuja. Yhden driven aikana hyökkäys otti kolme väärää aloitusta putkeen, joten työtä riittää ja koordinaattori hyökkäykseen olisikin enemmän kuin tervetullutta, vinkki vaan kaikille valmennuksesta kiinnostuneille.

Puolustuksen pelaaminen alkaa näyttää front officen osalta hyvälle, jotain viilauksia tullaan tekemään muutamaan asiaan. Back office onkin sitten selkeästi kehnompi kokonaisuus ja siellä meidän kehno safety tilanne näkyy. Ei ole helpoin pelipaikka, vaati paljon peliälyä ja lukutaitoa. Ensi talvena tiedetään mitä ja mihin tullaan panostamaan reilusti aikaa.”

Kenet haluat pelistä poimia ylös

”Ehdottomasti taas pitää nostaa uusia karjuja esiin, runningback #19 Juha Kilpiä, joka kahden tunnin treenikokemuksella teki parhaansa hyökkäyksen takakentällä ja blokkasi tosi pelottomasti Taftilaisia. Paljon on treenattavaa toki miehellä edessä, mutta kyllä tällä suorituksella voi sanoa että ei mikään turha karju.”

 

Sikalauma on the road jatkuu sunnuntaina 16.8.2020 kun matka vie karjut Helsinkiin Brahen kentälle Wolverines Blu joukkuetta vastaan. Otteluennakko ja tunnelmia tulee lähempänä pelipäivää.

Go Hogs!!

*Kansikuva laura.pic.fi