Sikalauman taustajoukot jatkavat tasaista kasvuaan!

Sikalauman taustajoukot jatkavat tasaista kasvuaan!

Uusia käsipareja valmennukseen sekä huoltoon.

Lappeenranta Razorback on saanut miehistöönsä kaksi uutta apuvalmentajaa/huoltajaa, Tomi Almgren ja Tomi Nieminen. Herrojen roolit ja vastuut seurassa ja yhdistyksessä saattavat vielä kasvaa. Annetaan Tomien itse kertoa itsestään;

Tomi Nieminen

Hei, Olen Tomi Nieminen hurjalla vauhdilla kohti 40 ikävuotta menevä mies kaupungin itälaidalta, jossa asun avovaimon, tytön ja kahden kissan kanssa.

Lauritsan kentällä olen joskus nuorena saanut ensikosketuksen amerikkalaiseen jalkapalloon. Laji ei heti imaissut mukaansa, mutta vuosia myöhemmin kavereiden kanssa seurattiin Super Bowleja ja lopulta Viaplayltä ryhdyin seuraamaan Mika Laurilan selostamia otteluita ja parin kauden seuraamisen jälkeen Viaplayn rinnalle hankittiin Gamepass.

Kun säännöt alkoivat hahmottumaan alkoi amerikkalainen jalkapallo kiinnostamaan yhä enemmän ja enemmän ja jotenkin ihmeellisesti New England Patriots inhoni muuttui kannattamiseksi. Nykyisin seuraan amerikkalaista jalkapalloa niin paljon kuin vain ehdin ja jatkossa myös osallistun valmennus- ja huoltotehtäviin Etelä-Karjalan omassa jefuporukassa, Sikalaumassa.

 

Tomi Almgren

Hei, Olen Tomi Almgren 46-vuotias sikalauman entinen pelaaja kts. otsikkokuvan harmaa Ahma:). Sain kunnian lopettaa peliurani tässä hienossa seurassa ja jatkaa tämän hienon harrastuksen parissa valmennus- ja huoltotehtävissä.

 

Tervetuloa mukaan Sikalaumaan Tomi&Tomi!!