Razorbacks otteluennakot CowBowl Kuusankoskella 13.7.

Razorbacks otteluennakot CowBowl Kuusankoskella 13.7.

Razorbacks vs. Wolves

Sikalauman ensimmäinen koitos CowBowlissa pelataan Joensuu Wolvesia vastaan. HogBowlissa Lappeenrannassa Wolves pelasi paljon juoksupelejä keskushyökkääjä #90 Niilo Immosen kantaessa päävastuun kainalokuulan kuljettamisessa. Jonkin verran nähtiin myös hyvää heittämistä pelinrakentaja #15 Jesse Palviaisen toimesta, joten sikalauma kohtaa joukkueen, jolla on laajapelikirja niin ilma kuin myös maahyökkäystäkin varten. Joensuu Wolves on nuori joukkue, joka näkyy välillä hienoisena epävarmuutena otteissa varsinkin pallojen kiinniottamisessa heittopeleissä. Jostainhan kuitenkin jokaisen on aloitettava. Puolustuksen puolella Wolvesilla on paljon nopeita jalkoja, joten yhtään helppoa jaardia ei tule olemaan tarjolla sikalaumalle vaan kaikki jaardit on otettava taisteluvoittojen kautta.

Sikalauma marssittaa pelinrakentaja #2 Ashley Dewingin johdolla kentälle, ehkä koko III-divisioonan itä-lohkon monipuolisimman hyökkäyksen, joka on väliviikkojen aikana vahvistunut ainakin yhdellä uudella sikakokelaalla. Hurttalauman puolustus joutuu niin ilma kuin myös maapommituksen kohteeksi kun sikalauman laitahyökkääjäkaarti laitahyökkääjä #13 Jon ”Mr. TD” Savolan johdolla alkavat hakemaan Ashley Dewingin bulletteja kiinni sekä keskushyökkääjä #19 Totti ”HogMode” Ikäheimonen kantaa palloa kärsämullassa kohti maalialuetta. Sikalauma on tehnyt puolustuksen puolella väliviikkoina eniten muutoksia sekä treeniä, mutta ei paljasteta niitä ennen CowBowlin pelejä. HogBowlissa sokea Reetakin näki että perinteinen Etelä-Karjalainen mänty ei ole vielä kasvanut täyteen kovuuteensa.

Razorbacks vs. Wolves pelistä voidaan siis odottaa mielenkiintoista ja tasaväkistä koitosta, jonka sikalauma toki vie 22-14 mikäli puolustuksen tekniset murheet in korjattu ja oikaistu.

Razorbacks vs. Milky City Farmers

CowBowlin toinen koitos pelataan jo tutunpaa vastustajaa Milky City Farmersia vastaan klo 17 alkaen. MCFn pelikirja on käytännössä vain juoksua ellei väliviikkoina HogBowlista CowBowliin ole tehty isoja muutoksia ja saatu onnistuneita treenejä alle heittopeliin. MCFn juoksupeli nojaa paljon keskushyökkääjä #22 harteille, joka ansioituneesti jaksaa kyntää peltoauranlailla kenttää. Sikalaumalle tämä peli ei tule missään nimessä olemaan mikään läpihuutopeli sillä MCFn puolustus taistelee isolla sydämellä eikä anna tuumaakaan periksi ilman raivoisaa taistoa. Sikalauma vie tämän koitoksen lukemin 28-6 jos mitään dramaattista ei tapahdu.