Pelipäi.. eiku perhepäivä

Pelipäi.. eiku perhepäivä

1.8.2020 piti olla pelipäivä. Lappeenrantaan odotettiin kuumeisesti vieraita melkein naapuripitäjästä Kuusankoskelta. Mustat pilvet kuitenkin alkoivat perjantaina 31.7. leijailla pelipäivän yllä kun Kuusankoski ilmoitti että heillä on pelaajalla ollut kuumetta tms. ja näin ollen olympiakomitean ohjeistuksen mukaan kaikki lähikontaktissa olleet on laitettava karanteeniin kunnes Covid testin tulos saadaan, joko negatiivisena tai positiivisena ulos. Myöhään perjantai iltana Kuusankoski Cowboys perui tulonsa Lappeenrantaan ja näin ollen ei Lappeenrannassa 1.8. pelattu runkosarjapeliä.

Tämä luonnollisesti veti mielet sysimustaksi ja sen kuuluisan V-käyrän rajoitinta vastaan, kaikki suunnittelu, valmistautuminen ja järjestelyt tuntui menevän niin munilleen että ei hampaita paljoa naurattanut. Kyseessä kuitenkin järjestävän yhdistyksen maine ja kunnia.

Nopeasti kuitenkin päätettiin pelastaa se mikä tapahtuman osalta oli pelastettavissa ja järjestettiiKuva Ivn perhepäivä plus normaalien treenien lopuksi aina käytävä tiimidrilli / scrimmage sillä erotuksella että paikalle saatiin kolme tuomaria jakamaan tuomioita ja yleisö katsomoon syömään, juomaan ja nauttimaan kauniista kesäisestä lauantai-illasta jenkkifudiksen parissa.

Kuva V

 

 

 

 

 

Kuva Iii

Kentällä ottivat toisistaan käytännössä mittaa Razorbacksien aloittava hyökkäys vastaan aloittava puolustus siten että neljän downin jälkeen vaihdettiin vain rooleja ja mentiin taas täysillä toiseen suuntaan. Sikalauman potkaisia #11 Niko ”pitkäjalka” Ukkonen sai todella monta arvokasta toistoa kenttäpotkumaaleille, punteille ja aloituspotkuille. Hyvää treenipeliä saatiin aikaiseksi tunti ja kolmekymmentä minuuttia.Ottelu päättyi valkoisten (hyökkäys) niukkaan voittoon mustista (puolustus) 41-36

Päivä sai kuin saikin positiivisen vireen ja hymyn monen suupieleen. Kiitos Lappeenranta, kiitos Pontuksen Puoti, kiitos tuomarit, kiitos talkooväki ja järjestyksen valvonta hienosta päivästä. Periksi ei anneta! (Kuvat; Topi Lainio / VMH Huittinen.)

Kuva Iiii