Otteluraportti 25.7.2020 Falcons vs. Razorbacks

Otteluraportti 25.7.2020 Falcons vs. Razorbacks

Sikalauma matkusti 25.7. Hyvinkäälle vieraspeliin Falconsia vastaan. Otteluun lähdettäessä joukkueen valmennuksella oli luottavainen mieli harjoituksissa nähdyn ja Jyväskylä Jaguaareja vastaan käydyn harjoitus scrimmagen perusteella joukkueen iskukykyyn ehkä jopa yllätykseenkin. Otteluisäntä oli kuitenkin tällä kertaa huomattavasti parempi puhtain lukemin 46-0(30-0). Nuori, mutta kuitenkin kokenut haukkaparvi näytti niin sanotusti närhenmunat kokemattomalle Sikalaumalle. Annetaan Sikalauman päävalmentajan ja puheenjohtajan Joel Soinisen kertoa missä mentiin 25.7. metsään:

 

”Kaikessa toiminnassa paistoi pelipäivänä jännitys ja hermoistuneisuus. Ensimmäinen oikea jalkapallo-ottelu on aina jännittävä paikka eikä sekaannuksilta voida mitenkään välttyä. Muutaman avainpelaajan pois jääminen ottelusta näkyi hyökkäyksen puolella. 46-0 voi näyttää sille että puolustus vuotaa, mutta kyllä nyt nuo lukemat ovat puhtaasti hyökkäyksen ongelmista kiinni. Hyökkäys oli kuin se kuuluisa tulpaton mopo eikä lähtenyt käyntiin ollenkaan. Helpot pallot ei jäänyt näppeihin, neljä syötönkatkoa ja melko lailla kokonaan tuhottu maahyökkäys Falconsien pelattua todella kovaa juoksuja vastaan. On mentävä takaisin suunnittelupöydän ääreen ja mietittävä formaatioita ja blokkiskeemoja uudelleen. Puolustuksemme pelasi todella kovan ja hyvän päivätyön ja oli meidän paras hyökkäys vieden Falcons hyökkäystä taaksepäin. Lukemat olisivat tuskin noin rumat jos puolustus olisi päässyt aloittamaan jostain muualta tekemistään kuin omalta 30 tai 25 jaardin linjalta. Pelaajista pitää nostaa esiin nuori Joona Skippari (#75), joka neljän tunnin treeniajalla ja ilman mitään kokemusta lajista pelasi hyökkäyksen ja puolustuksen linjassa todella hyvän pelin alusta loppuun. Muutenkin hyökkäyksen linja toimi heittopeleissä pitäen pelinrakentaja Ashleyn turvassa Falconsien pelaajilta. Kiitos Hyvinkää Falcons kovasta ja opettavasta pelistä!”

 

Seuraava runkosarjapeli onkin sitten kauden ainoa kotipeli, joka pelataan 1.8. Lauritsalan urheilukentällä kello 16 alkaen. Vastustajaksi saadaan Kuusankoski Cowboys. Tervetuloa Lauritsalaan kannustamaan sikalauma voittoon!!

Ottelutapahtuman portit avataan klo 15 alueella Razorbacks kioski, josta voit ostaa syötävää ja juotavaa alueella myös anniskelualue. Anniskelu alkaa klo 15 ja päättyy klo 18:45. Maksutapoina käyvät käteinen ja korttimaksu.