Lappeenranta Razorbacks ja Sipoo Bulldogs yhteistyöhön kaudelle 2021

Lappeenranta Razorbacks ja Sipoo Bulldogs yhteistyöhön kaudelle 2021

Neljännen adventtisunnuntain iltana kokoontui kahden seuran viisaat miehet etäviestintävälineiden varassa pitämään kokousta. Kokouksen aihe oli saanut kipinää jo kauden 2020 aikana epävirallisen ”konsultaatioyhteistyön” muodossa ja apuna Sikalauman valmennuksessa, erityisesti erikoiskentällisten osalta.

Kesällä 2020 Etelä-Karjalan Soikiopallo ry puheenjohtaja Joel Soininen ja Sipoo Bulldogsien ”vaari” Mikko Ranta-aho alkoivat jo tämän yhteistyön osalta puhaltaa tuulta päämastoon virallisen yhteistyö/ farmisopparin tekemisen puolesta ja molemmat henkilöt tahoillaan alkoivat keskustelut asian viemisestä omissa seuroissaan ja yhdistyksissään eteenpäin. Näiden keskustelujen pohjalta  kokoontui molempien seurojen edustajat yhteen sunnuntaina 20.12. ja asia sai virallisesti seurojen yhteisen hyväksynnän yhteistyösopimuksen tekemiselle kaudelle 2021.

Yhteistyösopimus tulee kattamaan kauden 2021 ja mahdollistaa Sikalauman pelaajien osallistumisen Sipoo Bulldogsien peleihin 3. divarissa, saaden näin pelikokemusta ja elintärkeitä peliminuutteja lisää henkilökohtaisen pelaajana kasvun avuksi. Sopimus antaa Hurttalauman edustuksen pelaajille mahdollisuuden pelata 2. divisioonassa 11 vs. 11 jalkapalloa Sikalauman väreissä.  Sopimus mahdollistaa myös Razorbackseille tärkeän valmennuksellisen avun eli lisää silmäpareja sivurajalle peleihin sekä videovalmentamista pelaajistolle offseason harjoittelun tueksi.

Sikalauman puolustuksen koordinaattori Tomi Nieminen ja puheenjohtaja Joel Soininen mitä olette mieltä tulevasta yhteistyöstä

Tomi

”Farmisoppari on hieno asia, jonka mukana saadaan apua ja kokemusta kentälle ja kentänlaidalle. Olemme nuori seura vasta jefutaipaleen ensi metreillä ja kaikki apu, kokemus ja näkemys seuran pelillisten asioiden parantamiseksi ja kehittämiseksi otetaan kyllä iloisesti vastaan”.

Joel

”Nuorelle seuralle apu on tärkeää. Sopimus mahdollistaa lisää pelejä molempien seurojen harrastajille sekä tuo lisää tarvittavaa valmennusta Sikalauman harrastajille. Bulldogs on ollut mukana peleissä jo vuodesta 1983, joten osaamista ja näkemystä löytyy ja olemmekin täällä Etelä-Karjalassa kovin kiitollisia että saamme kehittämiseen avuksi pitkänlinjan osaajia. Kiitos Mikko Ranta-Aholle myös viime kesän konsultaatioavusta”.

Mitä sopimuksesta on mieltä Sipoo Bulldogsien päävalmentaja Janne Laukka ja yhdistyksen puheenjohtaja Jaakko Latva-Pukkila

Janne

”Monet meidän pelaajat ovat toivoneet päästä pelaamaan 11 vs. 11 jalkapalloa ja yhteistyösopimuksen myötä tämä mahdollistuu. Razorbacksien pelaajat pääsevät kokemaan ”Äijäliigan” taikaa ja on mukava saada Etelä-Karjalan poikia vahvistamaan koiralaumaa”

Jaakko

”Lappeenrannassa on tehty isolla sydämellä duunia soikiopallon eteen ja asenne yhteistyöhön on ollut todella positiivinen. Kauhean mukavia jätkiä, joten varmasti saadaan toimiva yhteistyö aikaan”

 

Asiat konkretisoituvat jo loppiaisena 6. tammikuuta kun Sikalauma pitää kauden 2021 ensimmäisen pelaajapalaverinsa, jonne etäviestimien välityksellä on kutsuttu paikalle koko Sipoo Bulldogisen edustus. Palaveri alkaa klo 18 ja mikäli olet kiinnostunut liittymään mukaan Etelä-Karjalan kovimpaan ja taktisimpaan joukkuelajiin niin ota yhteyttä rohkeasti ja tule kuulolle kauden 2021 suunnitelmista!

Logo                       2020 Logo Vaaka