Joukkue rakentuu part. 2 päävalmentaja Jyri Hölkki

Joukkue rakentuu part. 2 päävalmentaja Jyri Hölkki

Sikalauman päävalmennusvastuun kaudelle 2021 ottaa kokenut pelaaja ja pitkänlinjan jenkkifutaaja Lappeenrannan Rajaritareiden maajoukkuelinjamies Jyri Hölkki.

Jyri

Päävalmentaja Jyri Hölkki (oik.)

Jyri on aloittanut peliuransa vuonna 1999 puolustuksen linjassa. Jo vuonna 2000 Jyri eteni nuorten maajoukkueeseen puolustuksen endiksi. Samana vuonna Jyri edusti Suomea nuorten EM-kisoissa. Kaudella 2001 Jyri pelasi pääsääntöisesti hyökkäyksen linjassa Guardin pelipaikkaa, mutta myös kaikki muut hyökkäyksen ja puolustuksen pelipaikat ovat Jyrille tulleet peliurallaan tutuksi. Vuonna 2004 Jyri valittiin Suomen aikuisten maajoukkuerinkiin tutulle paikalleen hyökkäyksen Guardiksi. Maajoukkueen mukana Jyri oli aina vuoteen 2012 saakka, siihen asti kunnes ensimmäisen kerran lopetti peliuransa. Pelihaluja miehellä kuitenkin vielä oli takaisin valkoisten viivojen väliin ja Jyri teki comebackin vuonna 2014, jolloin Jyri pelasi osan kautta Tight Endin pelipaikalla, mutta pieni loukkaantuminen vei miehen takaisin tutulle paikalle hyökkäyksen linjaan.

Valmennuskokemusta Jyrille on kertynyt urallaan jo aikaisemmin toimiessaan Etelä-Karjala Cowboysien junnujoukkueen puolustuksen koordinaattorina. Päävalmennusvastuu on Jyrille ensimmäinen laatuaan ja mielellään Jyri tuo oman tietonsa lajista uusien pelaajien saataville ja hyödynnettäväksi peliuralla ja pelaajana kasvun tueksi.

 

Jyrin kiinnittäminen seuran päävalmentajaksi on seuralle todella hieno askel kohti tuloksellista toimintaa. Jyrin peliura on ollut kattava ja valmentajana Jyri on maltillinen, rakentava ja rauhallinen sekä tietotaitoa ja näkemystä kokonaistilanteen hallintaan sivurajalla riittää. Jyriä sijaistaa tarvittaessa puolustuksen koordinaattori Tomi Nieminen.