Joukkue rakentuu kaudelle 2021

Joukkue rakentuu kaudelle 2021

Lappeenranta Razorbacks järjesti ensimmäisen yhteisen pelaajapalaverin Sipoo Bulldogsien kanssa loppiaisena. Bulldogsien edustus osallistui kokoukseen etänä.

Palaverissa esittäytyi Lappeenranta Razorbacksien valmennusta ja kaudella 2021 vetovastuuta ottavat Lappeenrannan päässä viime kaudelta tuttu Tomi Nieminen, joka jatkaa puolustuksen koordinaattorina sekä ottaen lisää vastuuta myös muusta valmennustyöstä. Uutena valmentajana seurassa on aloittanut Jyri Hölkki, jolla on reilusti kokemusta amerikkalaisesta jalkapallosta Lappeenrannan Rajaritareiden ajoilta. Jyri vastaa Sikalauman linjamiesten valmennuksesta. Tervetuloa mukaan seuraan Jyri!

Tomi Ja Jyri

Tomi Nieminen (DC) ja Jyri Hölkki (OL/DL)

Sipoo Bulldogsien kanssa on tarkoitus järjestää yhteisleiritystä, mutta tämä antaa vielä odotuttaa. Pandemia sotkee vielä yhteistä tekemistä ja molemmat joukkueet odotteleekin tilanteen tasaantumista ja normaaliin tekemiseen pääsemistä ilman harjoittelua rajoittavia kehoituksia terveysviranomaisilta. Leirit pyritään järjestämään keväällä ja näin molemmat joukkueet pääsevät samalle sivulle pelikirjoissa pelaajien ja valmentajien kesken.

Palaverissa asetettiin tulevalle kaudelle tavoitteet, tärkeimpänä seurahistorian ensimmäinen voitto ja ensimmäinen ei turnausmuotoinen kotipeli.

Pelaajat allekirjoittivat pelaajasopimuksia, perusrunko pelaajistossa pysyy pitkälti samana kaudelle 2021. Osa viime kaudella pelanneista pelaajista tullaan näkemään eri pelipaikoilla, joten mielenkiintoisia uudistuksia ja uutisia on tulossa lisää kunhan mennään kevättä kohti. Uusia pelaajia on saatu mukaan toimintaan ja toivottavasti heidät kaikki saadaan pukeisiin asti pelaamaan Etelä-Karjalan väreissä.

Tulevana talvena harjoitteluun saadaan lisää tempoa toivottavasti lukuisten scrimmagejen muodossa kun Mikkeli Bouncers matkaa harjoittelemaan Lappeenrantaan. Tämä onkin oiva paikka seuralle kehittyä pelillisesti sillä onhan se aina erilaista treenata ja pelata muiden kuin oman seuran pelaajien kesken.

Uusia pelaajia seura ottaa jatkuvasti mukaan harrastamaan, joten jos olet 16-vuotias niin tule treeneihin rohkeasti. Mukaan hammassuojat, nappikset ja vettä. Kypäriä ja harttareita saat lainata, joten heti pääset mukaan tositoimiin!

Treenit aina lauantaisin klo 12-14 Visma Areenalla Lappeenrannassa Kaartinkadulla.