EKTI Oy ja EKSP ry jatkavat yhteistyötä kaudella 2021

EKTI Oy ja EKSP ry jatkavat yhteistyötä kaudella 2021

Viime kaudella seuramme ja yhdistyksemme toimintaa tukemassa ollut Etelä-Karjalan Tili & Isännöinti Oy jatkaa tukemistamme kohti kautta 2021.

Ekti E1552501642232 300x48 (1)

Etelä-Karjalan Tili & Isännöinti Oy kautta saat maakunnan parasta isännöinti- ja tilitoimistopalvelua, juuri sinun tarpeitasi varten.

Isännöimämme kohteet ovat sekä asunto-osakeyhtiöitä että liikekiinteistöjä. Isännöitsijämme sekä koko henkilökunta noudattavat hyvää isännöintitapaa (HIT). Isännöinnin juoksevaan hallintoon kuuluu hallinnollisia, taloudellisia ja teknisiä tehtäviä. Hallinnollisia tehtäviä ovat mm. kokoukset, sopimusasiat, valvonta sekä ilmoitusvelvollisuudet. Taloudellisia tehtäviä ovat taloussuunnittelu sekä laskentatoimi. Tekniselle puolelle kuuluvat kunnossapito, kiinteistöjen hoitotehtävien järjestäminen sekä korjaus- ja peruskorjausasiat.

Hoidamme myös asuntojen ja liiketilojen vuokranvälitystä.

Tilitoimistopalveluissa tarjoamme seuraavia palveluita;

  • Kirjanpito- ja tilinpäätös, palkkahallinto, laskutus, osto- ja myyntireskontra, maksuliikenne, kustannuslaskenta, projektiseuranta, veroilmoitukset- ja veroneuvonta, yrityksen perustaminen ja yritysmuodonmuutokset, sukupolven vaihdokset, sähköinen taloushallinto
  • Asiakkailamme on mahdollisuus talousjärjestelmien etäkäyttöön Visman Fivaldi tai Netvisor -ohjelmistoilla.

Mikäli haluat kuulla lisää tarjoamistamme palveluista ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelu@ekti.fi tai soittamalla 0443356403. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Joutsenossa ja Imatralla.

Käy lukemassa lisää toiminnastamme sivuiltamme ekti.fi

Sikalauma kiittää Etelä-Karjalan Tili & Isännöinti Oy osoittamastaan tuesta harraste- ja urheilutoimintaamme kohtaan, kiitos!